Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció

Kikapcsolódási lehetőségek

Erdő Háza

Az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontot és Vadasparkot a Magyar Természetjáró Szövetség konzorciumi vezetésében és a Magyar Turisztikai Ügynökség partnerségével hozták létre azzal a céllal, hogy bemutassuk az erdei ökoszisztéma értékeit.

A hamisíthatatlan erdei élményt magába sűrítő bemutatóterem és a rejtett életet élő hazai vadfajokat bemutató vadaspark oktatási célok megvalósulását is szolgálja a közel két hektáros területen. A látogatóközpont tükrözi a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. jelmondatát: “Oktatással a természet oldalán”.

A főépület termei interaktív eszközökkel felszereltek, amelyek az erdei életközösséget részleteiben szemléltető kiállítással együtt, felejthetetlen élményt nyújtanak a látogatóknak. A hatalmas édesvízi akváriumok egyike a büféből is jól látható.

A büfé fedett teraszát a vadasparkkal fahíd-sétány kapcsolja össze, amelyről kényelmesen megismerhetők a vadaspark állatai, mint a dám és gímszarvasok, őzek, muflonok, vaddisznók és számos apróvadfaj.

A Soproni-hegység Muck (522 m) magaslata a várostól DNy-i irányban helyezkedik el. A Károly-magaslati parkolótól közúton (3 km) és több turistaúton is elérhető.

Fedezze fel az erdő kincseit! Egyedülálló erdőélmény mindenkinek!

Erdő Háza weboldal: https://taegrt.hu/erdo-haza/

NYITVATARTÁS

Január, Február 9:00-16:00 óra

Március 9:00-17:00 óra

Április 9:00-18:00 óra

Május, Június, Július, Augusztus, Szeptember 9:00-19:00 óra

Október 9:00-18:00 óra

November, December 9:00-16:00 óra

Figyelem! A jegypénztár a nyitvatartási idő utolsó 30 percében már nem értékesít belépőjegyet!

December 24-26., december 31. és január 1-én ZÁRVA!


Telefon: +36-99-506-821

Vissza a Kikapcsolódási lehetőségek listához

Programnaptár