Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció

Kikapcsolódási lehetőségek

Semmering

Szánkózási és síelési lehetőség szállóvendégeinknek minden korosztály számára, a határ közelében Semmeringen, Ausztriában!

Kérje 10% kedvezményre jogosító kuponunkat a recepción!

A kupon beváltható a Semmering Hirschenkogel felvonókabinok jegypénztárában, személyenként és tartózkodásonként 1 alkalommal.

További részletek a recepción.

A Semmering és a hegy vonalatai manapság reneszánszukat élik. Nagy divat lett a síelés a magyar tursiták körében és újra divat a hegyekben töltött nyár és annak életérzése. 

Ám mi van akkor, ha valaki nem csupán a téli sportok adta örömöknek szeretne hódolni. Vagy egyáltalán nem is tud síelni? A jó hír, hogy Semmering és környéke télen is látnivalók és programok sokaságát tartogatja az ideutazók számára. Ráadásul Magyarországról alig pár órás autóúttal megközelíthető.

Az UNESCO kulturális örökségeinek listájára is felkerült a Semmering a vasútjával, mely kedvelt kiindulópontja a környék felfedezésének.

Ha már kipihente magát szállodánk wellness részlegén, tegyünk egy kirándulást, mely a Zauberblicke Weg részben a Bahnwanderweg mentén halad, vissza a golfpályán át a Südbahnhotel mellett a Hochstraßén a Passhöhéhez, majd vissza a kiindulóponthoz, a semmeringi vasútállomáshoz.

Adja át magát a látvány varázsának!

Vissza a Kikapcsolódási lehetőségek listához