Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció

Programok

SopronFest

2023. 04. 27 - 2023. 04. 30.

Egyre inkább formálódik az I. SopronFest koncepciója és programja.

Április 28-29-30. a SopronFest gerince, ezen a három napon városszerte és a Lővérekben zajlanak programok: koncertek, podcast fesztivál, bor és gasztronómia, színház, túrák és mindenféle más, részben ingyenesen, részben belépőjegyhez kötötten. A koncertek belépőjeggyel látogathatók és ezek a jegyek nagyrészt azokra a belvárosi programokra is érvényesek lesznek, amelyek amúgy nem ingyenesek.

JEGYVÁSÁRLÁS: webshop – SopronFest

Sokan kérdezitek, hogy a Lővérekben hol lesz pontosan a koncerteknek otthont adó helyszín. Ez a terület azonos a VOLT helyszínével, de természetesen annak csak egy részét használjuk. Azt már tudjátok, hogy kik a fő fellépők, de az összes többi részlettel hamarosan jelentkezünk! Itt egy korlátozott befogadóképességű, de nagy méretű sátorban zajlnak a koncertek, körülötte pedig sokminden más.

Április 27-én, csütörtökön este lesz a hivatalos megnyitó a Fő téren, de már április 22-én, szombaton elindulnak a bemelegítő napok, javarészt olyan programokkal (pl. kiállítások), amelyek a SopronFest teljes ideje alatt láthatóak lesznek majd. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS HÍREK: SopronFest

Vissza a Programok listához

Programnaptár