Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció

Szállodán belüli programok

Tűzzsonglőr bemutató

2023. 06. 23 - 2023. 06. 24.

Fagus Hotel vízi színpad

Június 21. a nyári napforduló napja. Ilyenkor legrövidebb az éjszaka, és a Nap az égbolton a legmagasabb delelési ponton áll. A világ minden táján megünneplik ezt a napot. Mind a pogány, mind a keresztény kultúrkörben jelentős ünnep, noha a keresztény hagyomány június 24-én Keresztelő Szent Jánosra, Jézus megkeresztelőjére emlékszik.
A hagyomány szerint, akik Szent Iván éjszakáján átugranak a tűz felett, egész évben együtt maradnak.

2023.06.23.

20:30 Fáklyás séta

A fáklyás vezetett séta a Fagus Hotel recepciójától indul. Szállóvendégeink részére ingyenes program. A túra hossza 3 km, amit könnyed sétával tesznek meg a résztvevők. Minden korosztálynak ajánlott, maximum létszám 50 fő.

Túravezető: Sáros Viktor

2023.06.24.

19:00-23:00 DJ-s buli a teraszon

Ezen az estén Ewergreen Éttermünk teraszán nem csak a finom ételek és italok alapozzák meg a jó hangulatot, hanem a zene és a fények is. A vacsora ideje alatt kellemes háttérzene szól, utána pedig lehetőség lesz a kedvenc zeneszámokat kérni a DJ pultnál.

20:00 BORKÓSTOLÓ AZ ERDŐ SZÍVÉBEN- Pfneiszl Birtok

A nyári hétvégéken is borkóstolóra hívjuk kedves vendégeinket. A helyi és környező területek borászatai, szakemberei mutatják be a kóstolásra kínált borokat.

Helyszín: Top Floor Meeting Room 7.emelet

Időpontok és kezdés: (1,5-2 óra a kóstolók időtartama)

A borkóstolókra előzetes jelentkezés szükséges, a program részvételi díja 2500Ft/fő. Az ár tartalmazza a borok kóstolását, a borkorcsolyát és a borok részletes bemutatását családias hangulatban. Maximum részvételi létszám 20fő. A program változtatás jogát fenntartjuk!

Előzetes regisztráció

21:00-21:25 Tűzzsonglőr bemutató a vízi színpadon

Különleges helyszínen, zenére komponált tűztáncos koreográfiát nézhetnek meg az érdeklődők. Változatos tűzzsonglőr eszközökkel és egyedi ruhákkal kápráztatják el a fellépők kedves vendégeinket.

 

 

Vissza a Szállodán belüli programok listához

Programnaptár