Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció

Masszázs ajánlataink

BEAUTY KEZELÉSEINK
A MÉG FRISSÍTŐBB FAGUS ÉLMÉNYÉRT!

SZOLGÁLTATÁS

ÁR

Adrienne Feller Hungarian spring kezelés 60’

Az érett bőr táplálása, regenerálása exkluzív hatóanyagokkal. A HUNGARIAN SPRING KEZELÉSI PROGRAM a termálvíz és a napsütötte szőlő megújító erejét használja. A kezelés során a HUNGARIAN SPRING termékcsalád különleges és exkluzív hatóanyagai élettel és energiával töltik fel a bőrt.

26 500 Ft

Adrienne Feller vitalenne kezelés 90’

Életet a bőrnek! A VITALENNE KÉNYEZTETŐ KEZELÉS hatására a vendég teste és lelke mélyen ellazul, miközben bőre és egész szervezete energiával töltődik fel. Minden bőr számára ajánlott.

 27 500 Ft

Adrienne Feller harmonenne kezelés 80’

Éld meg a harmóniát és a szépséget! A HARMONENNE KEZELÉSI PROGRAM különleges és egyénre szabott, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A Nap erejét hordozó narancsvirág- és a szantálkivonat segíti a sejtek megújulását, és serkenti a bőr természetes, egészséges működését. Minden bőr számára ajánlott kezelési program.

25 800 Ft

Adrienne Feller mini lifting kezelés 50’ 

Intenzív hatóanyag-bevitel a feszes és egészséges arcbőrért. A MINI LIFTING KEZELÉSI PROGRAM erőteljes hatású bőrfeszesítő program, amely rövidsége ellenére is hatékony és látványos eredményt nyújt. Az intenzív hatóanyagbevitel, a bőrfeszesítés és a face-lifting a lélek harmonizálását is elősegíti.

22 300 Ft

Adrienne Feller pour homme mini arckezelés 40’ 

Ellazulás, felfrissülés férfiaknak! A férfibőr számára is fontos a gondoskodás, az ápolás. A POUR HOMME KEZELÉSBEN alkalmazott természetes hatóanyagok új lendületet adnak a fáradt bőrnek és léleknek. Tonizálják, hidratálják, táplálják a bőrt, a mélytisztító összetevők segítik a sejtek megújulását és regenerációját. A kezelés relaxációs élményt is kínáll.

19 900 Ft

Adrienne Feller szemkontúrkezelés 30’ 

A tiszta, átható tekintetért! A szemek körüli terület masszázsa felpezsdíti ezt az igen érzékeny területet. A maszk segít megpihenni, és kisimítja a ráncokat.

12 850 Ft

További információ és időpont foglalás:
reservation@fagushotel.hu e-mail címen vagy a +36-99/886-010 telefonszámon!

Lemondási feltételek: a lefoglalt időpontot megelőző 2 órán belüli lemondás esetén a teljes masszázs árát terheljük fel kötbérként!