Fagus Hotel

Fedezze fel a megújult Fagus Hotelt!

Árkalkuláció
9.0/10
1810 értékelés
Tisztaság
9.3
Személyzet
9.4
Kényelem
9.2
Ár-érték arány
8.9
Szoba
9.1
Étterem kínálat
8.8
Bár / Italkínálat
9.0
Szórakozási és programlehetőségek
8.6

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon kellemes hetet töltöttünk el a szállodában. Külön kiemelném a séfek segítségét, mivel lányom ételallergiában szenved, neki mindig gondoskodtak külön memüről”

2023. augusztus 19.

“Tisztelt Hotel Fagus! Nagyon elégedettek voltunk az étterem kínálatával, a személyzet kedvességével. Tetszett az élménymedencéjük,kellemes volt a víz hőmérséklete,tisztasága. Sajnos hamar eltelt ez a hétvége. Üdvözlettel: Karanyiczné Gyenes Anita”

2023. augusztus 15.

“Köszönjük a figyelmességüket. Mindennel elégedettek voltunk”

2023. július 15.

“Köszönjük ezt a szép 4 napot! Minden nagyon szuper volt!”

2023. július 08.

“Örülök, hogy újranyitott a szálloda. Régen ez volt a kedvenc helyünk, többször jártam itt családdal és hivatalos ügyben is. A változások mind előnyére váltak.”

2023. június 30.

“Három napot töltöttünk a szállodában. Nagyon szép, esztétikus környezetben kedvesek, segítőkészek voltak, minden a vendégek kényelméről szólt. A pihenésünket kicsit csak az zavarta, hogy az egyébként kifogástalan ágyhoz biztosított párnák borzasztó kemények voltak. Talán ezen lehetne változtatni, ha más is kéri.”

2023. június 22.

“A matrac kényelmetlen volt sajnos, valószínű "kifeküdte" egy nehéz súlyú vendég/vendégek... Előnytelen,h a BÁR a welness mellett nincs nyitva csak 17 órától, a bejáratnál lévő bárba kell felmenni, de mindez fürdőköppenyben kissé furcsa, legfőképp,h maga a szálloda kéri,h ott ne szaladgáljanak a vendégek köppenyben...mindez csak jó szándékú észrevétel Összeségében nagyon pozitív élmény volt! Köszönettel!”

2023. június 20.

“Maradjon meg ez a színvonal!”

2023. június 09.

“Csak gratulálni tudok mindenkinek! Szuper volt mindenki, minden!!! Maradjon is így, szívesen visszatérnék, szívesen ajánlom szállodájukat!”

2023. április 12.